onsdag 13 augusti 2008

Semester - landet runt

Är tillbaka på jobbet efter en kort men intensiv semester. Inplanerat var en roadtrip ner till Köpenhamn som gick via Varberg, Tylösand, Båstad och färjan över till Helsingör. Två dagar spenderades i Köpenhamn på Ströget, Christiania, båtsightseeing, middagar i Nyhavn, öl och vin på på mysiga barer och studerande av intressanta Köpenhamnsbor. Vägen tillbaka gick via bron, Skannör-Falsterbo, vi nådde Sveriges sydligaste punkt men missade den! En natt spenderades i Åhus på ett genuint Gästgiveri. Dagen efter avverkades Öland, rundtur på Borgholm och en snabblunch för att sedan åka tillbaka via Västervik (god glass). Hemma igen! Semestern avslutades med en alldeles underbar Winnerbäck-konsert på Zinkensdamm med 19000 andra fans.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt, men låter lite stressande. Välkommen hem och vardagen.//Leena

Anonym sa...

Det finns många märkliga människor i Danmark, men alla kan inte betraktas som helt sjuka... En som jag särskilt intresserat mig för hette Karen Blixen och bodde i ett fint hus vid Öresundskusten. Hon var bland annat precis som jag själv en stor jägare. Lite av en mångkonstnär kan man säga.

Ina sa...

Leena: Det var inte så stressigt som det låter. Vi hann med både vila och nya upptäckter =)

P: Håller med dig, finns många märkliga människor i Danmark, tex mannen som ville vara hund...Ja, Karen och du är som ett nu ;)