söndag 19 juli 2009

Underbara vänner och veckan som gått

...har varit en riktigt bra vecka. Den började med Britney Spears konsert i Globen med ett gäng tjejer som växt upp med denna popdiva. Det var mer en dansshow än konsert då Brittan valde att köra playback...men men, man kan inte vara bra på allt.

Veckan fortsatte med middag hos farmor och farfar, där bjuds det alltid på gott att äta. Samma kväll bar det ut till Lidingö för att springa en del av Lidingöloppets bana samt avsluta med bastubad. Riktigt skönt för trötta muskler.

Onsdag kväll tillbringades med N på Mälarpaven, blev senare än det var tänkt, som alltid när det gäller en kväll med kära N. Underbart roligt och somrigt!

Nästkommande kväll tillbringades hemma hos underbara S som är i Sverige ett par veckor till. Hon bor annars i Zimbabwe. Fick jättefina födelsedagspresenter som jag ser fram emot att få nyttja ganska så snart.

Fredagskvällen var magisk! C och jag träffades för första gången på länge ensamma ute i Stockholm. God mat, drinkar, rosé, skratt, ärliga observationer, rå uppriktighet, efterrätt...ja, den kvällen hade allt!

Igår kväll blev det middag hemma hos K&J i deras nya stora underbara lägenhet ute på Lidingö. Imorse vaknade jag utvilad och vandrade gatan ner för att äta frukost. Om ett par timmar åker jag och hämtar hem P som har varit ute i skärgården ett antal dagar. Skönt att få vara tillsammans igen =)













Britney Spears-konsert, ser ni henne?













Efterrätt hos farmor och farfar










Söt hund som gjorde oss sällskap på Mälarpaven









En magisk fredagskväll














Frukost med me, myself, and I

Inga kommentarer: