fredag 27 februari 2009

Att laga mat...

...är kul, speciellt om man är två.

Igår blev det de obligatoriska pannkakorna.


















För ett par veckor sedan skulle jag laga Pasta pomodore och enligt receptet skulle man ha linguinepasta. Linguinepasta kommer tydligen i lyxförpackning. Paketet pryddes bland annat av metallnitar. Men gott var det!


onsdag 25 februari 2009

Musik enligt Spotify

Just nu lyssnar jag mycket på Coldplays album Viva la Vida. Rekommenderar starkt!

tisdag 24 februari 2009

Att skryta

Kvart i sju igår morse befann sig jag och N i en av SATS träningssalar för att börja dagen med ett bodypumppass. Förutom att det är bra att träna, sägs det, insåg vi att vi nu hade något att skryta om inför alla andra som inte varit och tränat...Uppblåsta var precis vad vi var och det kändes bra!

Japan







På lördag flyger min mamma och jag till Japan. Först blir det Tokyo och sedan Kyoto. Förväntningarna är stora. Jag har pratat med flera som har varit där och ingen har hittills sagt något negativt om vare sig Tokyo eller Kyoto. Vi återkommer med bilder och berättelser och iakttagelser.

måndag 23 februari 2009

Lediga tjuvar?

Tydligen kan man inte spärra ett borttappat garagekort på en helgdag. Är det så att även tjuvarna tar ledigt på helgerna?

torsdag 19 februari 2009

Att bestiga berg del 2

Kärleken nådde toppen av berget i söndags. I måndags ringde han och berättade, underbart att få höra hans röst. Jag är så stolt och skryter gärna om hans bedrifter mer än en gång!

Att fylla år

I år fyller jag hela 30 år och detta måste givetvis firas. Stort kalas ska det bli. Planerna har funnits länge och nu sätts de i verket. Temat är klart, lokalen är bokad, bandet är bokat och gästlistan klar. Jag berättar mer efter festen. Lite överraskningar måste det finnas utrymme för.

måndag 16 februari 2009

Sex & the City












Jag har hittat min Carrie-klänning, min baby!

lördag 14 februari 2009

Alla hjärtans dag










Imorse vaknade jag av en puss från 3900 m.ö.h. Underbart. Ikväll blir det middag med ett blandat hav av vänner.

Hoppas ni får en alldeles underbar alla hjärtans dag med de ni håller kära.

torsdag 12 februari 2009

Tuff träning??

På lunchen tränade jag och kollegan spinning och core. Jätteskön träning och jag har blivit så mycket starkare sen första gången två månader tillbaka. Mycket beror på motivation och bra instruktör. Idag hade vi en ny instruktör. Hans approach var att själv cykla så lite som möjligt och öka motståndet för oss andra så mycket som möjligt. Det är inte en lat instruktör som gör att jag känner mig peppad. Skärpning!

onsdag 11 februari 2009

Idag börjar bestigningen av Kilimanjaro. P begav sig av i måndags och på söndag ska de ha nått toppen förutsatt att de inte drabbas av höjdsjukan. Det spelar tydligen ingen roll hur vältränad man är utan den kan slå till helt slumpmässigt. Jag håller tummarna!

Jag har bokat upp mig till tänderna under dessa två veckor. Varför frågar jag mig nu när jag inser att jag inte har en enda ledig kväll. Men det är ju samtidigt så kul att träffa sina vänner och hitta på roliga aktiviteter. Appropå aktiviteter har jag börjat boka in alternativ till middagar, "ett glas vin" och fika med vänner. Först på listan står nu en grundkurs i klättring med tjejerna. Kanske en aningen inpirerad av sommarens semestermål...

onsdag 4 februari 2009

Att bestiga berg










På måndag åker P till Tanzania för att bestiga Kilimanjaro. Så häftigt och jag önskar Er en fantastisk upplevelse. Jag kommer att sakna dig. Puss!