söndag 3 juni 2007

Kom änglar

För drygt ett år sedan blev jag introducerad till Lars Winnerbäck av C. Idag en av mina favoritartister. Hans texter är så träffande och passar alltid in oavsett var jag befinner mig för tillfället. En av favoriterna är "Kom Änglar" speciellt första versen...

5 kommentarer:

Ina sa...

Går in på LW's hemsida och hittar följande motivering till "Kom Änglar":

"Kom änglar
"En låt som beskriver förhållandet i fråga ganska bra. Vers för vers. Det var så här det kändes. Helt enkelt. Jag undrade lite smått när jag skrev den om man verkligen får göra en så här simpel melodi. Det är klart man får."

Jag håller med!

Anonym sa...

Vad skoj! Jag gillar oxå han. Har många trevliga, ljusa & en del grumliga minnen från somrarna på snäck, tofta & innanför murarna -97, -98 med Lasse. Min favorit är "du hade tid"

//tomawall

Ina sa...

Tomas: Då är vi två ;o) Finns många fina minnen och ännu fler fina texter. I November smäller det...

Anonym sa...

Jag vill inte vara den som ska pracka på andra massa musik, men gillar du LW tror jag du gillar en doldis från Norrköping. Magnus Johansson heter han, fick en grammis 1990 bästa nykomling. (jag var 18 då. He,he..) Innan sommarn är slut "läre du bara" (gävle mål) lyssna på hans debutalbum, OK? Fyra grymma spår från plattan.
Slaktarens dotter
Får jag se dej ikväll
Pappa är en flygkapten
Magdalena tog morgontåget till Katmandu.

Spring & köp! Släng ner en flaska rose i påsen också och du/ni får en trevlig kväll.

tomawall

Ina sa...

Vet du, jag gick direkt till skivaffären och letade efter hans skiva men hittade den inte :o( Visserligen var det kanske inte den mest välsorterade varianten jag gick in i...Ska ta ditt råd på allvar, rosé lät ju inte heller helt fel!